Facebook ar putea oferi opţiune pentru dezabonarea temporară de la postările prietenilor sau membrii familiei

15.09.2017
Facebook ar putea oferi opţiune pentru dezabonarea temporară de la postările prietenilor sau membrii familiei

Cu toţii avem în lista de Facebook prieteni apropiaţi sau rude ale căror postări am prefera mai degrabă să nu le vedem, dar din motive obiective nu putem să ignorăm definitiv persoana respectivă folosind opţiunea Unfollow/Unfriend. Pentru aceştia, Facebook ar putea introduce o setare care să permită dezabonarea temporară de la postările distribuite în News Feed.

Denumită Snooze, secţiunea adăugată imediat sub butonul Unfollow va permite ascunderea postărilor timp de 24 ore, 7 zile sau 30 zile, fără ca persoana respectivă să fie ignorată definitiv sau să dispară din lista de prieteni.

Opţiunea Snooze va putea fi aplicată şi paginilor sau grupurilor de discuţii care ajung să deranjeze cu postări prea numeroase sau nepotrivite, servind ca o alternativă pentru butonul Unfollow.

Aflată la fază de testare cu un grup restrâns de utilizatori, opţiunea Snooze ar putea fi introdusă la nivelul întregii reţele de socializare la o dată ulterioară, în forma prezentată sau cu unele ajustări. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult