Facebook extinde butonul „Snooze”, care te lasă să opreşti notificările pentru postări şi subiecte care nu te interesează

Autor: Aurelian Mihai 28.06.2018
Facebook extinde butonul „Snooze”, care te lasă să opreşti notificările pentru postări şi subiecte care nu te interesează

Se poate întâmpla oricui. Laşi un comentariu postarea unui prieten pe Facebook şi totul se transformă într-o discuţie interminabilă, anunţată cu alerte pentru fiecare mesaj nou adăugat. Situaţia se repetă după acelaşi scenariu şi în cazul comentariilor lăsate pentru ştiri distribuite pe Facebook de diferite publicaţii.

Începând de miercuri, Facebook a început testarea unei noi setări pentru oprirea temporară a mesajelor de notificare.

Snooze, opţiunea disponibilă încă din luna decembrie, permite oprirea notificărilor pentru discuţiile la care am participat, dar de care nu mai suntem interesaţi, pentru o durată de până la 30 de zile. În forma extinsă, opţiunea Keyword Snooze permite filtrarea tuturor postărilor pe baza unor cuvinte cheie, cele care conţin respectivul cuvânt trecând neobservate.

Momentan, funcţia este testată cu un număr redus de utilizatori din Statele Unite şi alte câteva ţări, însă va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii reţelei începând cu a doua jumătate a acestui an.

 

Tags: