Facebook extinde suportul pentru transmisiuni Live către toţi utilizatorii reţelei

18.02.2016
Facebook extinde suportul pentru transmisiuni Live către toţi utilizatorii reţelei

Rezervată până acum doar utilizatorilor din Statele Unite, celebrităţilor şi profiluri de utilizator verificate, funcţia Live Video va fi în curând disponibilă tuturor utilizatorilor Facebook.

Introdusă cu o actualizare adusă aplicaţiei Facebook pentru mobil, funcţia Live Video a fost deja testată de utilizatori din Marea Britanie, Germania, Brazilia şi Africa de Sud, fiind doar o chestiune de timp până ce accesul va fi extins la nivel global.

Facebook extinde suportul pentru transmisiuni Live către toţi utilizatorii reţelei

Pentru a verifica disponibilitatea transmisiunilor Live de pe telefonul mobil este de ajuns să activaţi caseta pentru actualizarea mesajului de status, vizibilă la începutul listei în secţiunea News Feed. Funcţia Live Stream este semnalizată de prezenţa unui simbol nou în bara de unelte vizibilă deasupra tastaturii virtuale.

Pentru a transmite live este de ajuns să activăm simbolul Live Stream. Alegem persoanele sau grupul de persoane care pot urmări transmisiunea şi adăugăm o scurtă descriere text.

Potrivit administratorilor reţelei de socializare, funcţia Live Video va fi disponibilă tuturor utilizatorilor de telefoane şi tablete cu iOS în cursul săptămânilor viitoare. Din păcate o dată exactă nu a fost comunicată şi pentru platforma Android.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult