Facebook introduce o nouă secţiune pentru jocuri AR în aplicaţia Messenger, la care poţi lua parte împreună cu prietenii

08.08.2018

Facebook copiază încă o funcţie de la rivalul Snapchat, adăugând în aplicaţia Messenger o secţiune dedicată pentru jocuri AR (realitatea augmentat), care pot fi controlate folosind expresiile feţei.

Ideea este să-ţi provoci prietenii din lista de contacte la sesiuni multiplayer de jocuri AR, având ca suport funcţia pentru apeluri video şi camera foto a telefonului mobil.

Noua secţiune pentru jocuri AR debutează cu o selecţie de titluri gândite pentru doi sau mai mulţi participanţi. Don’t Smile provoacă participanţii să păstreze o faţă serioasă pentru cât mai mult timp. Asteroids Attack simulează o navă spaţială pe care o controlezi cu mişcările feţei iar. Jocul „Beach Bump” presupune pasarea unei mingi de la un jucător la altul iar Kitten Kraze este un joc cu pisici.

Primele două jocuri AR sunt disponibile chiar de astăzi pe platforma Facebook Messenger, putând fi accesate imediat după pornirea unui apel video, în modul unu-la-unu sau cu mai mulţi participanţi.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video