Facebook introduce un nou design pentru Friendship Pages

09.11.2012
Facebook introduce un nou design pentru Friendship Pages

Friendship Pages, secţiunea din cadrul reţelei Facebook unde sunt prezentate toate postările, pozele şi evenimentele pe care le ai în comun cu un prieten din listă, a primit un design restilizat, inspirat de interfaţa Timeline folosită pentru paginile de profil.

Facebook introduce un nou design pentru Friendship Pages

Accesată folosind butonul See Friendship ce poate fi găsit în dreptul fiecărui profil de utilizator din lista de prieteni, secţiunea Friendship Pages prezintă un istoric în stilul Timeline, conţinând toate pozele în care apari alături de prietenul selectat, postările făcute de acesta cu referire la tine, evenimentele pe care le aveţi în comun, like-uri şi mesaje de status distribuite împreună.

Lansată de astăzi pentru toţi utilizatorii reţelei de socializare, noua versiune Friendship Pages este un binevenit pas înainte, cu îmbunătăţiri vizibile atât pe partea de estetică dar şi funcţionalitate. Lista cu două coloane în stil Timeline acomodează poze mai mari şi prezintă informaţiile într-un format mai uşor de urmărit, iar dacă deţinătorul profilului de utilizator este căsătorit cu un alt utilizator Facebook, secţiunea Friendship Pages este adaptată cu informaţii despre ambii utilizatori.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult