Facebook le va permite utilizatorilor să ignore transmisiunile video live

09.03.2016
Facebook le va permite utilizatorilor să ignore transmisiunile video live

Facebook a făcut recent serviciul Live Videos disponibil pentru toţi utilizatorii reţelei de socializare online. Însă, deşi noua caracteristică este interesantă, mulţi utilizatori sunt deranjaţi de faptul că Facebook îi anunţă de fiecare dată când cineva din lista de prieteni începe o transmisiune live.

Compania a decis acum să ofere, în următoarele săptămâni, o opţiune prin care le va permite utilizatorilor să blocheze notificările pentru Live Videos.

Transmisiunile live apar la începutul fluxului de ştiri. În acest moment pot fi blocate una câte una. De fiecare dată când cineva porneşte o astfel de transmisiune, un utilizator poate apăsa pe butonul „Live Subscribe” din partea de sus a clipului şi opri de acolo notificările.

Citeşte şi: Statistician: Facebook va deveni cel mai mare cimitir virtual până la sfârşitul secolului

Dacă utilizatorii vor fi fericiţi cu schimbarea pe care o va face Facebook, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre organizaţii şi companii. Cei care optează pentru oprirea notificărilor nu vor mai afla în timp real despre transmisiunile făcute de acestea.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult