Facebook – mod full-screen şi poze cu rezoluţie înaltă

22.03.2012
Facebook - mod full-screen şi poze cu rezoluţie înaltă

Facebook se adaptează vremurilor şi noul iPad în mod special, permiţând afişarea pozelor cu până la de patru ori rezoluţia folosită până acum.

Facebook - mod full-screen şi suport pentru poze de rezoluţie înaltă

Mai mult decât atât, utilizatorii pot încărca şi viziona poze pe Facebook la rezoluţia maximă cu care au fost obţinute de aparatul foto. Pentru a admira albumele de fotografii în toată splendoarea lor, modul de vizualizare permite afişarea pozelor şi în mod maximizat, profitând din plin de spaţiul disponibil pe ecran.

Trebuie ştiut că modul de afişare pe tot ecranul este disponibil doar pentru utilizatorii celor mai recente versiuni Mozilla Firefox şi Google Chrome. Web browser-ul Safari nu este suportat momentan, astfel că utilizatorii de sisteme Apple mai au ceva timp de aşteptat.

Facebook - activează modul full-screen folosind semnul afişat în colţul drepta-sus a pozelor

Pentru activarea modului Full Screen, daţi click pe semnul fişat în colţul dreapta-sus a pozelor redate cu Facebook photo viewer.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult