Facebook Timeline, gata să-ţi scoată la iveală trecutul dubios

Facebook Timeline, gata să-ţi scoată la iveală trecutul dubios

Controversata interfaţă Timeline, cea prin intermediul căreia prietenii (şi nu numai) pot vedea în ordine cronologică ce ai postat pe Facebook de-a lungul timpului, a ieşit din Beta şi este de astăzi disponibilă la nivel global. Ea poate fi activată prin confirmarea pe butonul virtual „Get it now” din pagina personală de Facebook, după ce accesaţi căsuţa cu notificări.

Este lesne de înţeles de ce spunem că Timeline-ul e controversat (cel puţin controversat). Dacă până acum utilizatorii trebuiau să facă eforturi serioase pentru a afla trecutul mai mult sau mai puţin dubios al unor persoane, acum nu au decât să aleagă perioada dorită şi toate informaţiile făcute publice în acel interval vor apărea pe ecran.

Facebook Timeline

Acum este momentul să faceţi o trecere în revistă a celor spuse sau fotografiate şi publicate pe Facebook în trecut. Fără îndoială, în numeroase cazuri, există scăpări care ar putea să vă compromită relaţia şi / sau cariera.

Mai multe detalii despre Facebook Timeline în prezentarea de mai jos. Aici însă vedeţi doar partea bună a lucrurilor. De latura întunecată vă veţi lovi mai târziu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News