Facebook va afişa reclame în funcţie de magazinele fizice pe care le-ai vizitat

22.09.2017
Facebook va afişa reclame în funcţie de magazinele fizice pe care le-ai vizitat

Cu acces aproape nelimitat la informaţii despre utilizatorii săi, Facebook va începe să personalizeze reclamele afişate şi în funcţie de locaţiile reale pe care aceştia le-au vizitat.

Facebook a anunţat noi unelte pentru promovare offline, care folosesc datele de localizare şi activităţile desfăşurate pe telefonul mobil pentru a livra mesaje promoţionale personalizate. Astfel, utilizatorii de dispozitive mobile care au acordat la instalarea aplicaţiei permisiuni pentru folosirea coordonatelor de localizare vor avea istoricul deplasărilor pus la dispoziţia companiilor de publicitate.

Noul serviciu de promovare pe baza locaţiilor nu se limitează la mazinele vizitate offline, utilizatorii Facebook care nu au ieşit recent la cumpărături primind alt tip de reclame intenţionate pentru atragerea clienţilor noi, personalizate în funcţie de zona în care aceştia se află la momentul respectiv. Spre exemplu, la vizitarea unui alt oraş vei vedea reclame care promovează ofertele magazinelor locale.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult