Facebook va permite postarea de mesaje care se autodistrug, dispărând fără urmă din timeline

11.09.2014
Facebook va permite postarea de mesaje care se autodistrug, dispărând fără urmă din timeline

Aflată momentan în fază de testare, noua funcţie permite utilizatorilor să posteze mesaje cu termen de expirare, care sunt şterse automat din timeline după depăşirea intervalului de timp precizat de autor.

Potrivit capturii de ecran furnizate, Facebook permite utilizatorilor să aleagă între 1 oră şi 7 zile timp de valabilitate, după care mesajele postate sunt şterse automat fără altă intervenţie din partea acestora. Trebuie spus că mesajele cu termen de expirare, deşi ascunse din pagina de profil, nu sun eliminate imediat de pe serverele Facebook, putând dura chiar şi 90 zile până când urmele lăsate în centre de backup oflline şi jurnalele de sistem vor dispărea cu totul.

Facebook introduce suport pentru mesaje cu dată de expirare

Gândită pentru a ajuta eliminarea postărilor care nu mai sunt de actualitate, noua funcţie ar putea încuraja utilizatorii să posteze mai multe mesaje pe Facebook fără teama de a-şi aglomera timeline-ul cu prea mult conţinut neimportant.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult