Firefox 15 a fost lansat oficial

Firefox 15 a fost lansat oficial

Firefox 15 vine cu funcţii noi şi mai multe optimizări pentru îmbunătăţirea performanţelor.

Mozilla Firefox a ajuns la versiunea 15

Noua versiune Firefox promite să gestioneze mai bine consumul de memorie al componentelor add-on, reparând cel puţin parţial imaginea negativă creată în jurul consumului prea mare de resurse atribuit web browser-ului Mozilla. Şi funcţiile de randare WeGL au primit unele îmbunătăţiri, cum ar fi suport pentru texturi comprimate, pentru performanţe superioare în jocurile rulate din web browser.

La capitolul noutăţi avem includerea de suport nativ pentru vizualizarea documentelor PDF, precum şi protocolul de reţea SPDY v3, pentru acces mai rapid la internet.

Dezvoltatorii web primesc un nou JavaScript debugger integrat cu suita developer tools, mod layout view în Page Inspector, funcţie pentru comutarea rapidă între versiunea desktop şi mobile a paginii web, alături de alte îmbunătăţiri mai puţin vizibile.

Tot la capitolul îmbunătăţiri mai puţin evidente avem un nou sistem de instalare a update-urilor Firefox, menit să scurteze timpul necesar aplicării pachetelor de actualizare, precum şi optimizări ce îmbunătăţesc timpii de reacţie ai funcţiei Search.

Aceasta este versiunea finală Firefox 15, recomandată tuturor categoriilor de utilizatori.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video