Gmail, YouTube și majoritatea serviciilor Google, perturbate în Europa și alte regiuni ale lumii

14.12.2020
Gmail, YouTube și majoritatea serviciilor Google, perturbate în Europa și alte regiuni ale lumii

Majoritatea serviciilor Google (Gmail, Meet, Maps, Hangouts, etc) nu funcționează deloc sau cu întreruperi, începând cu ora 13:30.

Perturbațiile evidențiate în timp real pe site-ul Downdetector relevă faptul că Google Drive, Maps, Nest, Calendar, Classroom, Meet, Hangouts, Stadia, Duo și YouTube / YouTube TV au fost afectate. Pe listă intră și platforma Google Docs, documentele partajate online neputând fi accesate.

Deloc surprinzător, oamenii au apelat la rețelele de socializare și la alte servicii non-Google pentru a discuta despre lipsa accesului  la e-mail, YouTube și restul serviciilor Google.

Aparent, chiar site-ul care monitorizează raportările utilizatorilor din întreaga lume a avut unele probleme de funcționare.

Update: Situația pare să fie în curs de remediere, servicii precum Gmail și YouTube redevenind funcționale începând cu ora 14:45. Deocamdată, Google nu oferă o explicație oficială pentru problemele apărute.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult