go4it.ro la o lună de la lansare

26.07.2007
go4it.ro la o lună de la lansare

go4it.ro la o luna de la lansareIeri, 25 iulie, s-a împlinit o lună de la relansarea oficială a noului site go4it.ro. N-a fost uşor să ajungem aici, dar satisfacţia este mai mare decât sacrificiile. După ce ne-am simţit câteva luni ca atleţii pe blockstart, în aşteptarea pocnetului pistolului care dă startul, în sfârşit am început cursa.

Obiectivul suprem, primul site din categoria Calculatoare/Internet, ne-a fost uşurat de excluderea din Trafic.ro a Softpedia, Soft32 şi Jucausii. Chiar dacă aceste situri aveau vizitatori în mare majoritate din afara graniţelor ţării e mai bine să poţi fi recunoscut public, nu doar moral.

Rezultatele, după o lună de la lansare, ne dau încrederea necesară să continuăm ce am început. Cei peste 34.000 de vizitatori unici, aproape 200.000 de afişări şi un timp mediu petrecut pe site de aproape opt minute, ne fac să credem că suntem pe drumul cel bun. Cele mai citite articole şi ştiri, disponibile aici, denotă gusturi variate ale cititorilor noştri. Nu va fi uşor să atingem nivelul aşteptărilor tuturor, dar cu siguranţă nu vom intra în monotonia subiectelor banale.

Pe această cale mulţumim tuturor ceror care au pus umărul şi au ajutat go4it.ro, nu înainte de a da ştafeta colegilor mei, pentru a afla şi părerea lor despre evoluţia sitului.

Andrei
La o lună de la mult aşteptata lansare, go4it.ro se află pe o pantă ascendentă, atât în ceea ce priveşte numărul de cititori, cât şi, sper eu, a calităţii materialelor publicate. Subiectele abordate se adresează atât tinerilor în căutarea celor mai „cool” gadgeturi cât şi celor pentru care o sumă cu multe zerouri nu reprezintă o problemă atunci când vine vorba de satisfacerea unor dorinţe.

Deşi suntem încă mici, încet încet vom încerca să creăm o comunitate în jurul go4it.ro. Acesta este principalul nostru scop, pe lângă cel material, de a ajunge primii în topul Trafic.ro la categoria Calculatoare/Internet precum zicea şi Ionuţ. Debutul noului go4it.ro ar fi putut fi probabil unul mai fulminant, dar dată fiind perioadă “moartă” pentru online în care ne aflăm, eu unul mă declar mulţumit de evoluţia site-ului în prima sa lună de viaţă.

Prin articole şi servicii de calitate, sperăm să ne realizăm obiectivele. Desigur, întotdeauna este loc de mai bine, iar noi vom încerca să ne perfecţionăm, cu ajutorul vostru, pentru a vă satisface toate aşteptările.

George
Evoluţia din ultima lună, sau mai bine spus prima lună a noului go4it!, a fost cât se poate de mulţumitoare, site-ul se prezintă foarte solid pe partea de aricole, ştiri şi baza de date cu produse, dar mai avem de lucru la secţiunile dedicate forum-ului şi anunţurilor. Sperăm ca prin munca noastră să mulţumim vizitatorii, să-i apropiem şi mai mult de tendinţele din ciudata lume a tehnologiei informaţiei, şi bineînţeles îmi doresc să ajungem cât mai sus. Dacă sunteţi obosiţi de atâtea gadget-uri, relaxaţi-vă ochii la orice oră admirând frumoasele fete din cadrul pictorialului go4it!.

Ştefan
Lansat după îndelungi aşteptări, cel puţin din perspectiva mea, go4it.ro se situează puţin peste aşteptările personale în ceea ce priveşte numărul de vizitatori captaţi în prima lună. Aceasta, cu toate că lansarea a avut loc într-o perioadă pe care comercianţii o numesc „moartă”, datorită lipsei de interes a oamenilor plecaţi în concedii. L-am aşteptat ceva timp, m-am uitat la el cu entuziasm în primele sale ore, după care am pornit la drum. Consider că ne aflăm încă în plină perioadă de accelerare, iar în lunile care urmează, go4it.ro va oferi zilnic tot mai mult conţinut proaspăt, pe un segment unde nu prea mulţi s-au aventurat până acum.

Perioada în care multora ne plăcea să stăm cu şurubelniţa prin calculatoarele pline de neoane, a cam trecut. Din perspectiva mea, IT&C-ul se schimbă, se mută din grădina hardware, plină de componente, în cea a serviciilor. Interesul pieţei se îndreaptă către ce pot face cu un echipament şi lasă în spate echipamentul în sine. Tocmai aici plasez go4it.ro. Este un site pus acolo unde utilizatori au nevoie de un sfat în noua eră a IT&C-ului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News