Google Drive simplifică modul în care organizăm fişierele online

15.01.2016
Google Drive simplifică modul în care organizăm fişierele online

Google a îmbunătăţit interfaţa web a serviciului Google Drive, uşurând modul în care organizăm şi căutăm fişierele păstrate în contul de stocare cloud

Astfel, de acum este posibilă organizarea fişierelor direct din fereastra de căturare, folosind simple comenzi drag-and-drop pentru a muta fişierele dorite în oricare folder listat în sidebar-ul din stânga ecranului. În timpul operaţiunii structura de foldere este expandată automat, asistând alegerea oricărui sub-folder dorim.

Similar, puteam muta fişiere direct din secţiunea Preview. De aici, o fereastră mai mică se va deschide, permiţând alegerea folder-ului unde dorim să plasăm fişierele, cât şi crearea unui folder nou.

Parte dintr-o serie mai largă de schimbări menite să aducă funcţionalitatea Google Drive la un nivel comparabil altor servicii rivale, îmbunătăţirile aduse la nivelul interfeţei vin în completarea funcţiilor avansate de căutare introduse luna trecută, permiţând utilizatorilor să restrângă căutările la anumite extensii de fişier, sau interval de timp.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult