Google ne invită să explorăm Noua Zeelandă cu Google Street View

05.11.2015
Google ne invită să explorăm Noua Zeelandă cu Google Street View

Colecţia destinaţiilor de explorat prin serviciul Google Street View a primit o nouă adiţie. Realizat în parteneriat cu Departamentul de Conservare din Noua Zeelandă, turul intitulat Great Walks ne poartă pe cărări mai puţin bătute spre destinaţii turistice dintre cele mai spectaculoase.

Putem admira în imagini cu vizibilitate la 360° destinaţii turistice foarte populare, cum ar fi lacul Waikaremoana şi cea mai înaltă cascadă din Noua Zeelandă.

Amatorii de drumeţii vor aprecia cu siguranţă traseele de străbătut pe durata mai multor zile, mai uşor de studiat acum folosind serviciul Street View. Colecţia include trasee montane surprinzând peisaje spectaculoase, cât şi poteci înguste prin pădurile exotice din această ţară.

Vezi întreaga colecţie de trasee Street View pentru Noua Zeelandă folosind acest link.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video