Google Play Music creşte la 4 luni perioada de încercare cu acces gratuit la muzică online, pentru abonamentele noi

29.05.2017
Google Play Music creşte la 4 luni perioada de încercare cu acces gratuit la muzică online, pentru abonamentele noi

Google a introdus o nouă ofertă gândită să atragă abonaţi din tabăra competiţiei reprezentată de Spotify, Apple Music şi alte servicii similare de streaming audio, permiţând încercarea gratuită a serviciului Google Play Music timp de 4 luni.

Oferta este valabilă pentru abonamentele nou create, utilizatorii care au activat anterior opţiunea pentru acces premium neputând beneficia din nou de acces gratuit.

După expirarea perioadei de încercare, accesul Google Play Music va putea fi asigurat în continuare pe baza unei taxe lunare de 9.99 dolari, primind bonus şi abonament YouTube Red, pentru vizionarea fără reclame a clipurilor preferate. Totodată, abonamentul YouTube Red mai oferă şi acces la show-uri originale, opţiune pentru vizionare offline şi rulare în backround a clipurilor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult