Google scumpește abonamentele YouTube Premium

21.10.2022
Google scumpește abonamentele YouTube Premium

Pornind cu țările cel mai puternic de inflație și opțiunile de abonament Family care livrau cele mai avantajoase condiții, Google scumpește abonamentele YouTube Premium cu peste 25% peste nivelul actual.

Vestea bună este că utilizatorii din România nu sunt pe lista celor care se aleg cu scumpiri, deocamdată, vestea proastă e că actuala listă de țări unde măsura se aplică (Turcia, SUA, Canada, Marea Britanie, Argentina) este stabilită pe baza inflației, un capitol la care țara noastră nu stă tocmai bine.

Momentan, doar pentru consumatorii din țările sus-amintite, abonamentul YouTube Premium pentru familii se scumpesc cu 5 dolari, de la 17.99 la 22.99 dolari pe lună. În esență, abonamentul Family îți permite să conectezi dispozitivele din gospodărie la același cont YouTube Premium, atât timp cât sunt folosite la aceeași adresă.

Deși măsura se aplică după data de 21 noiembrie pentru abonații YouTube Premium existență, noul tarif este aplicabil direct pentru cei care optează acum pentru abonamentul Family.

Aceasta este prima creștere de preț pentru abonamentele YouTube Premium anunțată în cel puțin ultimii patru ani, când a trecut de la brandingul YouTube Red. Abonamentul oferă utilizatorilor acces la videoclipuri fără reclame și la alte avantaje, cum ar fi funcții experimentale, streaming offline și multe altele. De asemenea, abonamentul acoperă și serviciul YouTube Music, cu acces nelimitat la colecțai de melodii, suport pentru redare în fundal și zero reclame.

Abonamentele YouTube Family permit până la cinci dispozitive/membrii ai familie, conectate la același cont. În România, tariful lunar perceput este de 39 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult