Google Search ataşează setările de căutare la profilul de utilizator

22.08.2012
Google Search ataşează setările de căutare la profilul de utilizator

Google Search primeşte un upgrade ce vine în ajutorul utilizatorilor care accesează motorul de căutare de pe dispozitive diferite (smartphone, tabletă, PC). Mai exact, Google a adăugat posibilitatea de a asocia setările de căutare personalizate cu profilul de utilizator Google, opţiunile fiind sincronizate apoi pentru orice web browser şi dispozitiv din dotare.

Google Search ataşează setările de căutare la profilul de utilizator

Pe lista opţiunilor Google Search ce sunt păstrate de acum folosind contul de utilizator Google intră preferinţele legate de funcţionalitatea Google Instant, limba de afişare a interfeţei, numărul de rezultate afişate în pagină, stricteţea filtrelor SafeSearch şi includerea de informaţii personalizate în listele de rezultate.

Pagina cu setări Google Search poate fi accesată apăsând butonul Options prezent în interfaţa motorului de căutare şi alegând opţiunea Search settings. Pentru salvarea preferinţelor Google Search este necesar să ne autentificăm mai întâi în contului de utilizator Google.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult