Google Street View se extinde în aeroporturi, gări şi staţii de metrou

27.11.2013
Google Street View se extinde în aeroporturi, gări şi staţii de metrou

Pe lângă tururi virtuale în destinaţii celebre din lumea întreagă, serviciul Street View ne oferă şi posibilitatea de a explora interiorul aeroporturilor, gările şi staţiile de metrou pe care le-am putea străbate mai târziu, în drumul către destinaţia preferată de vacanţă.

Google Street View se extinde în aeroporturi, gări şi staţii de metrou

Pentru început, lista cuprinde 16 aeroporturi internaţionale, mai mult de 50 gări şi reţele de metrou, precum şi o platformă de telegondole din Hong Kong. Toate aceste locaţii sunt marcate pe hărţile Google Maps, putând fi accesate cu doar câteva click-uri. Din păcate momentan lista nu cuprinde niciunul din punctele de tranzit din România, sau ţările imediat învecinate. Putem vizita însă mai multe gări din Italia şi Marea Britanie, respectiv aeroporturi din Spania, Tenerife, Olanda şi Marea Britanie.

Prin extinderea acoperirii Street View în domeniul reţelelor de transport public Google intenţionează să ajute la o mai bună planificare a călătoriilor, punând la dispoziţia utilizatorilor o modalitate comodă pentru a explora în avans punctele de legătură pe cale le vor traversa. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult