Internetul îmbogățește încă un adolescent

18.09.2007
Internetul îmbogățește încă un adolescent

Sunt câțiva adolescenți, dați-mi voie să îi numesc mici genii, care văd potențialul Internetului și îi exploatează o nișă, reușind astfel să se îmbogățească rapid. Este și cazul tinerei de 17 ani, Ashley Qualls din Michigan, al cărei site personal a produs în 2006 un venit de 1 milion de dolari.

Siteul whateverlife.com oferă teme pentru paginile personale de pe MySpace, fapt care îi creează lunar un trafic de chiar 9 milioane de afișări, ceea ce se traduce printr-un venit anual de peste 1 milion de dolari. Ca mai toate afacerile de succes și aceasta a pornit tot din pasiune, adolescenta fiind cea care a scris codul site-ului, lansat inițial pentru a-și prezenta creațiile prietenilor. În august 2005 whateverlife.com a fost lansat, iar în septembrie Ashley primea deja primul cec, în valoare de 2.500$.

Din păcate, ar zice unii, adolescenta a fost nevoită să renunțe la studii pentru a-și conduce afacerea. Nu uitați însă că Bill Gates, o bună perioadă cel mai bogat om al planetei, și-a terminat facultatea abia în iulie 2007.

Ashley nu este singura adolescentă îmbogățită de pe urma Internetului, site-ul milliondollarhomepage.com fiind cel care a adus 1 milion de dolari unui tânăr englez. Acesta a împărțit pagina web într-un milion de puncte, fiecare fiind vândut cu 1$ celor care vroiau să își facă reclamă. Ce poți spune altceva în afară de GENIAL.

www.whateverlife.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News