Lenovo Connect, un nou serviciu pentru acces la internet wireless în roaming

25.02.2016
Lenovo Connect, un nou serviciu pentru acces la internet wireless în roaming

Lenovo dezvăluie o nouă modalitate de conectare a dispozitivelor mobile la serviciile de internet mobil, folosind orice reţea de telefonie mobilă, indiferent de graniţe.

În calitate de operator de reţele virtuale mobile (MVNO), Lenovo pune la dispoziţia utilizatorilor din România Lenovo Connect. Noul serviciu de comunicaţii integrate poate funcţiona pe mai multe dispozitive şi reţele, dincolo de graniţe, inclusiv China şi regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), eliminând necesitatea achiziţionării unui card SIM separat.

Lenovo Connect, un nou serviciu pentru acces la internet wireless în roaming

Lenovo Connect oferă beneficii precum roaming global la preţuri reduse şi asigură o fidelizare mai mare a clienţilor, prin valorificarea serviciilor de Big Data şi Cloud ale Lenovo. Acest serviciu oferă o soluţie de conectivitate simplă şi rapidă, la costuri avantajoase, care se adresează companiilor de toate dimensiunile şi profesioniştilor mobili, astfel încât aceştia să fie conectaţi în permanenţă.

In China, Lenovo oferă aplicaţia Lenovo Connect pe o serie de smartphone-uri şi laptopuri proprii. Cu doar un singur click, utilizatorii pot accesa Lenovo Connect pentru acces la internet la preţuri locale în timp ce călătoresc în peste 50 de ţări din întreaga lume. În China, primele produse Lenovo cu Lenovo Connect vor fi smartphone-ul LeMeng X3 şi tableta MIIX 700.

În EMEA, Lenovo lucrează cu partenerii săi din canalele de distribuţie pentru a oferi Lenovo Connect clienţilor pe o varietate de dispozitive Lenovo ThinkPad. Disponibil iniţial în 45 de pieţe din regiunea EMEA, serviciul Lenovo Connect le permite utilizatorilor să se bucure de conexiuni de date securizate la preţuri competitive. Lenovo Connect va fi susţinut de planuri de date personalizate, pentru trafic de date naţional şi internaţional, în peste 110 ţări din întreaga lume.

Lenovo şi-a construit capabilităţile MVNO ca unul dintre cei mai mari operatori din lume, cu 11 milioane de utilizatori în momentul de faţă. Având peste 400 de milioane de utilizatori ai serviciilor de cloud, Lenovo Connect îşi extinde strategia de conectivitate inteligentă pentru a integra serviciile de cloud şi canalele de comunicaţii cu dispozitivele.

Odată cu apariţia tehnologiei 5G şi a Internet of Things, ne aşteptăm ca piaţa telecomunicaţiilor să crească exponenţial”, a declarat Wang Shuai, Vicepreşedinte Lenovo şi General Manager Understanding Telecom. „Lenovo Connect şi serviciile noastre MVNO ne vor ajuta să intrăm într-o lume nouă, conectată la nivel global, prin crearea unei conexiuni inteligente integrate între reţele, servicii şi dispozitive”.

Disponibilitate

Serviciul Lenovo Connect va fi disponibil în China de luna aceasta, pe o serie de smartphone-uri, iar pe parcursul anului şi pe o serie de laptopuri şi tablete. În EMEA, serviciul va fi disponibil trimestrul acesta pe o serie de laptopuri ThinkPad.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult