LG Cloud – serviciu gratuit de stocare online, accesibil de pe smartphone şi Smart TV

LG Cloud - serviciu gratuit de stocare online, accesibil de pe smartphone şi Smart TV

Lansat peste ocean încă de anul trecut, serviciul LG Cloud îşi extinde aria de acoperire şi pentru Continentul European, permiţând utilizatorilor de televizoare Cinema 3D Smart TV, smartphone şi tablete LG, să-şi păstreze colecţia de poze şi filmuleţe într-o locaţie accesibilă de oriunde.

LG Cloud - serviciul de stocare online, accesibil de pe smartphone şi Smart TV

LG Cloud este un serviciu de găzduire online bazat pe tehnologie Cloud, ce pune la dispoziţie 5GB spaţiu gratuit în care putem păstra colecţia de muzică şi poze obţinute cu telefonul sau tableta LG, respectiv filmuleţe pe care le vizionăm prin streaming video către televizorul LG Smart TV cu acces la internet. Filmuleţele pot fi urmărite şi de pe smartphone sau tabletă, iar pentru a comuta între dispozitive nu este nevoie decât să punem pauză, continuând redarea pe ecranul televizorului sau alt dispozitiv.

Întreg conţinutul este sincronizat automat între toate dispozitivele pe care de ţinem, dar şi cu PC-ul, unde putem accesa fişierele media fără să apelăm la cablul USB pentru transferuri de date.

Serviciul LG Cloud poate fi accesat cu dispozitive Smart TV, respectiv smartphone, tabletă sau PC desktop pe care avem instalată aplicaţia client dedicată. Alternativ, putem accesa fişierele depozitate online şi cu browser-ul web, vizitând portalul LG Cloud

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult