McAfee iţi protejează intimitatea pe Facebook

Autor: Aurelian Mihai 09.08.2012
McAfee iţi protejează intimitatea pe Facebook

McAfee Social Protection app este o unealtă pentru cei care vor să fie prezenţi în paginile reţelei de socializare Facebook, dar expunerea să nu meargă mai departe de listele de prieteni aleşi cu grijă, excluzând şefii de la serviciu, rude bârfitoare sau profesorii de la şcoală.

McAfee Social Protection app

Cei de la McAfee sau gândit exact la această problemă, punând la dispoziţie o aplicaţie ce-ţi permite să alegi exact care din prietenii de pe Facebook pot viziona colecţiile tale de fotografii. Toţi cei lăsaţi în afara listei cu utilizatori privilegiaţi, vor fi întâmpinaţi doar cu albume de fotografii compuse din miniaturi neclare, ce nu lasă să se vadă detaliile compromiţătoare. Mai mult decât atât, nici măcar prietenii care au acces la pozele tale nu vor putea să descarce imagini din albume, indiferent dacă folosesc opţiunea Save Image din browser-ul web sau altă aplicaţie pentru capturi de ecran (pozele afişate apar ca spaţii albe în capturile de ecran).

Aplicaţia McAfee Social Protection este deja disponibilă pentru utilizatorii reţelei Facebook şi poate fi instalată de aici.