Megaupload revine în 2017, iar vechile conturi vor fi reactivate

12.07.2016
Megaupload revine în 2017, iar vechile conturi vor fi reactivate
Megaupload, unul dintre cele mai populare site-uri pentru găzduirea de fişiere în trecut, va reveni în 2017 după ce a fost închis de autorităţile americane în 2012. Potrivit fondatorului Kim Dotcom, site-ul va reveni cu baza de date cu utilizatori originală. Asta înseamnă că vechile conturi vor fi reactivate, putând fi accesate cu datele de autentificare de la momentul închiderii. 
 
Toţi utilizatorii vor primi e-mailuri prin care vor fi anunţaţi că le-a fost reactivat contul Megaupload. Site-ul va fi live în versiunea 2.0 pe 20 ianuarie 2017.
 
Dotcom a scris pe Twitter că urmează să facă anunţuri importante în perioada următoare şi că moneda virtuală Bitcoin va avea locul ei în Megaupload 2.0. 
 
 
Creat în 2005, site-ul Megaupload ajunsese să aibă  zilnic 50 de milioane de utilizatori. Justiţia americană a acuzat conducerea site-ului că a obţinut 175 de milioane de dolari din activităţi infracţionale şi că a cauzat un prejudiciu în valoare de 500 de milioane de dolari deţinătorilor de drepturi de autor.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult