Microsoft a publicat o imagine de fundal pentru Bing.com care includea un detaliu nedorit

18.08.2017
Microsoft a publicat o imagine de fundal pentru Bing.com care includea un detaliu nedorit

Pagina de pornire a motorului de căutare Bing a devenit celebră în toată lumea pentru imaginile superbe pe care le găzduieşte. Acestea sunt schimbate în fiecare zi şi sunt diferite în funcţie de zona geografică în care se află utilizatorii. Recent, compania a pus pe fundalul paginii Bing.com o imagine cu o plajă superbă din Croaţia, care conţinea şi un detaliu nedorit. Este vorba de un penis uriaş desenat în nisip.

 

După câteva ore imaginea a fost editată, dar au fost foarte mulţi utilizatori care au făcut capturi de ecran, după ce un utilizator a observat detaliul şi a pus poza pe Imgur.

 

 

Imaginile din Bing sunt alese cu atenţie din mii de fotografii de o echipă de editori, redactori şi producători de la mai mulţi furnizori, printre care şi Corbis, companie deţinută de Bill Gates, co-fondatorul Microsoft. 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult