Microsoft va adăuga o secţiune ebook în Windows Store

19.01.2017
Microsoft va adăuga o secţiune ebook în Windows Store

Microsoft pregăteşte diversificarea catalogului Windows Store cu o nouă secţiune rezervată cărţilor în format electronic.

Locaţie centrală pentru achiziţionarea de aplicaţii, jocuri, muzică, filme şi producţii TV, Windows Store va oferi începând cu această vară şi o selecţie variată de cărţi. Disponibile în format EPUB, acestea vor putea fi citite folosind Microsoft Edge, sau alt web browser compatibil.

De altfel, suportul pentru vizionarea documentelor EPUB este asigurat în mod nativ începând cu ediţia Windows 10 Creators Update, disponibilă deja în stadiu Preview pentru utilizatorii înscrişi în programul Windows Insider.

În afară de o secţiune pentru cărţi, noua versiune Windows Store va aduce şi un catalog cu teme de pentru Windows 10, complementând o serie mai amplă de modificări pregătite pentru interfaţa Windows 10.

Windows 10 Creators Update va fi disponibil oficial începând cu luna aprilie 2017.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult