Netflix Party: cum să vezi filme cu prietenii, fiecare de la el de acasă

29.03.2016
Netflix Party: cum să vezi filme cu prietenii, fiecare de la el de acasă

Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de video on demand, fiind disponibil acum în peste 130 de ţări din toată lumea. Mulţi utilizatori preferă să vadă filme împreună cu prietenii pe Netflix, însă pentru a face asta este în continuare necesară prezenţa fizică a tuturor în acelaşi loc. Ei bine,  extensia Netflix Party pentru Chrome permite vizionarea aceluiaşi film în acelaşi timp cu alţi prieteni de la distanţă.

Ideea nu este obligatoriu nouă, aplicaţia Netflix pentru console Xbox permiţând funcţionalitate similară prin intermediul funcţiei Xbox Live Netflix Party. Extensia de Chrome permite conectarea mai multor prieteni, selectarea unui film şi sincronizarea fluxurilor. Ba chiar oferă şi o bară de chat într-o parte a ecranului, pentru a putea purta conversaţii în timpul vizionării.

Instalarea şi iniţializarea unui grup de vizionare sunt acţiuni foarte simple. Pasul întâi este instalarea Netflix Party de pe site-ul oficial. Odată instalat, nu trebuie decât să intri pe contul personal de Netflix şi să alegi un film sau un episod din serial. Extensia va detecta sesiunea şi va genera un link pe care să îl trimiţi către prieteni. Evident, toţi cei care primesc link-ul trebuie să aibă un cont de Netflix şi extensia instalată pentru a se putea alătura grupului.

Netflix Party poate fi instalat în mod gratuit. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult