Noua interfaţă Yahoo Mail devine obligatorie începând de astăzi

03.06.2013
Noua interfaţă Yahoo Mail devine obligatorie începând de astăzi

La jumătatea lunii decembrie a anului trecut, Yahoo a prezentat noua interfaţă a serviciului său Web de email, acest anunţ fiind însoţit şi de lansarea aplicaţiilor noi pentru Android, iOS şi Windows 8/RT. Începând de astăzi, noua interfaţă devine obligatorie iar utilizatorii vor trebui să accepte clauze de utilizare şi politici de confidenţialitate noi.

Yahoo a anunţat că interfaţa nouă va deveni obligatorie şi că interfaţa clasică va fi eliminată încă din luna aprilie. Compania a anunţat că migrarea definitivă va începe de astăzi, iar utilizatorii Yahoo vor primi un mesaj care le va aduce la cunoştinţă acest lucru, aceştia fiind obligaţi să accepte trecerea la noua interfaţă pentru a putea utiliza în continuare serviciul gratuit de email.

Odată cu această schimbare, Yahoo a anunţat şi noile politici de confidenţialitate. La fel ca Gmail, Yahoo Mail va scana toate mesajele trimise şi primite de către utilizator, datele personale urmând să fie utilizate pentru afişarea de conţinut publicitar relevant şi pentru detectarea fişierelor periculoase sau a tentativelor de phising.

Pentru utilizatorii cărora aceste schimbări nu le sunt pe plac, compania recomandă utilizarea unui client local de email cu suport IMAP sau închiderea contului, utilizatorii abonamentelor Mail Plus putând cere şi restituirea banilor pentru perioada contractată neutilizată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News