Noul Hotmail devine Outlook.com – emailul modern de la Microsoft

01.08.2012
Noul Hotmail devine Outlook.com - emailul modern de la Microsoft

Vechiul serviciu de email Hotmail a primit un binemeritat update, Microsoft transformându-l într-o avanpremieră pentru Outlook.com. Primul lucru pe care-l observi atunci când accesezi serviciul este interfaţa foarte curată. Conform celor de la Microsoft, în pagina principală sunt afişate cu 30% mai multe mesaje, iar partea de sus a interfeţei este cu 60% mai îngustă. Spaţiul ocupat de reclame a fost condensat pe latura din dreapta, corpul emailului ocupând cel mai mult spaţiu.

Interfaţa curată a lui Outlook.com

Cu noul serviciu Outlook.com, primeşti o listă lungă cu reţele de socializare către care poţi să trimiţi mesaje. Nu pot să lipsească de aici Facebook, Twitter şi LinkedIn. Skype se află la rândul său pe această listă, fiind acum sub umbrela Microsoft. Outlook.com va oferi în curând posibilitatea de-a conversa prin videochat direct în serviciul de email.

Suport pentru Skype direct în interfaţă

Serviciul de mail este acum inteligent şi ştie să sorteze automat newsletter-ele şi update-urile site-urilor de socializare. Ele sunt afişate acum separat, iar mesajele importante din Inbox pot fi văzute fără alte inconveniente. Aplicaţiile Office Web Apps sunt acum incluse de Outlook.com şi toate ataşamentele compatibile pot fi vizualizate fără a fi descărcate. Atunci când limitările date de ataşamente sunt o problemă intră pe scenă integrarea cu serviciul de stocare SkyDrive.

Cum ai parte de noile servicii oferite de Outlook.com? Pentru cei care au deja un cont Hotmail, există un buton de Upgrade. Dacă doresc, ei pot opta şi pentru o adresă @outlook.com. Cei care au un cont Microsoft pot intra şi au acces imediat la noile funcţii. Dacă folosiţi un alt client de mail, puteţi alege să aveţi mesajele trimise către noul cont Outlook.com. Cei de la Microsoft speră ca, în timp, să rămâneţi doar cu acesta din urmă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News