Nvidia prezintă Android 5.0 pe tableta SHIELD şi oferă jocuri gratis cumpărătorilor de plăci video GeForce

05.11.2014
Nvidia prezintă Android 5.0 pe tableta SHIELD şi oferă jocuri gratis cumpărătorilor de plăci video GeForce

Promisă încă de la începutul acestei luni, actualizarea la versiunea Android 5.0 Lollipop pare că va ajunge pe dispozitivele Nvidia Shield mai devreme decât se credea. Bonus, Nvidia lansează şi o promoţie numită Pick Your Path, în baza căreia amatorii de jocuri care aleg să cumpere o placă video GeForce primesc un joc gratis la alegere.

Nvidia oferă jocuri gratis cumpărătorilor de plăci video GeForce

Urmând exemplul de succes dat de AMD cu programul Never Settle, Nvidia a anunţat promoţia Pick Your Path prin care la achiziţionarea unei plăci video GTX 780, 780 Ti, 970, 980 sau laptop cu accelerator GTX 970M / 980M cumpărătorii se aleg cu o copie gratuită a unui joc la alegere produs de Ubisoft. Oferta include şi titluri abia lansate ca Assassin’s Creed: Unity, Far Cry 4 şi The Crew.

Cât despre actualizarea Android Lollipop, noua versiune pregătită pentru tablete Nvidia SHIELD aduce o interfaţă nouă, în care bara de unelte este mutată pe lateralul ecranului. Alte modificări sunt aduse aplicaţiei Shield Hub, care primeşte o interfaţă mai bine optimizată şi listă de jocuri derulabilă pe verticală, conţinând mai multe selecţii.

Deşi compania nu a precizat o dată exactă, noul teaser sugerează că actualizarea la Android 5.0 ar urma să fie disponibilă utilizatorilor de tablete Nvidia SHIELD până la finalul acestei luni.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult