O tânără mamă a comandat pe Amazon o bijuterie de corp, dar a primit ceva total neaşteptat

O tânără mamă a comandat pe Amazon o bijuterie de corp, dar a primit ceva total neaşteptat
Noeleen Green, o britanică în vârstă de 28 de ani, a comandat pe Amazon o bijuterie de corp (mai precis un accesoriu pentru buric), dar compania i-a livrat, după cinci săptămâni, o jucărie sexuală numită „Vaginal intercourse anal sex weapon”. 
 
Green, mamă a doi copii, a intrat apoi pe pagina de Facebook a Amazon UK şi a scris că i s-a livrat produsul greşit. „Am doi copii mici în casă care mă întreabă ce este în colet”, a spus ea.
 
Citeşte şi: Un bărbat a comandat un iPhone 6s online, dar în cutie a primit o clătită
 
Un reprezentant al companiei a înrăutăţit, însă, situaţia, făcând glume de prost gust. „Îmi pot doar imagina cât de cu fundul în sus trebuie să fii. Suntem aici să ajutăm şi vrem să ajungem la fundul acestei probleme. Aţi comandat accesoriul de la un vânzător de pe site-ul nostru? Dacă da, stăm bucuroşi în spatele tău în această problemă”, a scris un administrator, făcând referire la jucăria sexuală. 
 
 
Dialogul a ajuns în presa britanică, iar compania Amazon UK şi-a cerut scuze pentru atitudinea reprezentantului său. Totuşi, Noeleen a rămas cu un gust amar după această experienţă. „Mi-am pierdut încrederea în Amazon şi nu voi mai cumpăra de la ei niciodată”, a declarat ea. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult