O tânără mamă avertizează: Nu partajaţi poze cu burtica voastră din timpul sarcinii pe reţelele de socializare

O tânără mamă avertizează: Nu partajaţi poze cu burtica voastră din timpul sarcinii pe reţelele de socializare
O tânără din Australia, Megan Ireland, mamă şi deţinătoare a unui blog popular, avertizează viitoarele mămici să nu mai publice poze cu burtica lor umflată pe reţelele de socializare online după ce a făcut o descoperire care i-a întors „stomacul pe dos”. Megan a făcut această greşeală şi a descoperit că imaginea publicată de ea pe Facebook şi Instagram a fpst folosită pe un site într-un context pornografic. 
 
Citeşte şi: Millenials dictează cel mai nou trend în moda de lux: cofetăriile şi patiseriile high-end
 
Imaginile sunt colectate de oameni care au un fetiş ciudat, numit „preggophilia”. Aceştia sunt excitaţi de imaginile cu femei gravide. Iar acesta este un fenomen care capătă amploare. „După ce am publicat imaginea, acesta a devenit virală într-un mod care nu este bun”, a declarat Ireland, în vârstă de 25 de ani. Imaginea acea, alături de altele 15 cu ea, au ajuns pe un site dedicat celor care au fetişul descris mai sus. 
 
 
„Văd atâtea viitoare mămici care publică poze online cu burtica lor şi acum de fiecare dată mă rog la D-zeu să nu ajungă pe mâinile cui nu trebuie”, a spus Ireland. „Nu ar trebui să ne îngrijoreze faptul că oamenii ne fură pozele, dar din păcate se întâmplă tot timpul”, a adăugat tânăra mamă a doi copii. 
 
După ce au ajuns pe site-uri de acest fel, imaginile sunt aproape imposibil de înlăturat, deoarece site-urile sunt găzduite în alte ţări. 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult