OFICIAL Record istoric în presa online din Romania. Site-ul de știință descopera.ro – peste 550.000 de cititori într-o singură zi

22.04.2020
OFICIAL Record istoric în presa online din Romania. Site-ul de știință descopera.ro - peste 550.000 de cititori într-o singură zi

Știați că… brandul Descoperă  a fost lansat initial în 2003 ca o revistă de știință, tehnologii, natură și călătorii iar din martie 2008, revista putea fi găsită și pe noul site lansat, descopera.ro. În cei 12 ani de presă online descopera.ro a înregistrat mai multe vârfuri de audiență, dar cel din data de 21 aprilie 2020 este aproape dublu față de orice record stabilit anterior.

Descopera.ro a înregistrat marți 21 aprilie peste 550.000 (550.396) cititori unici! Încă o zi în fruntea presei online din România pentru Grupul Gândul (gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descopera.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro) conform cifrelor furnizate de brat.ro – Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI).

Sub sloganul „Descopera este lumea ta”, site-ul Descopera.ro oferă zilnic informații din știință, istorie, cultură, natură și lumea digitală pentru cititorii români de toate vârstele, fiind o sursă pentru îmbunătățirea cunoștințelor generale.

Echipa redacțională mulțumește tuturor cititorilor pentru încrederea acordată și îi așteaptă în fiecare zi pe descopera.ro, cât și pe restul site-urile și produselor video din cadrului Trustului Gândul: www.gandul.ro, emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro , www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News