Orange extinde acoperirea 4G pe drumul către mare şi către munte

27.06.2016
Orange extinde acoperirea 4G pe drumul către mare şi către munte

Orange anunţă, în premieră, acoperire integrală 4G atât în drumul spre mare, cât şi în drumul spre munte.

Astfel, clienţii Orange care vor călători pe autostrăzile A1 (Bucureşti – Piteşti), A2 (Bucureşti – Constanţa) şi A3 (Bucureşti – Ploieşti), pe DN1 (Bucureşti – Braşov) şi DN39 (Constanţa -Vama Veche) se pot bucura de acces la internet mobil cu viteze 4G. Mai mult, pentru a putea aduce divertismentul mai aproape şi de cei care aleg să plece în vacanţă cu trenul, Orange extinde acoperirea 4G şi pe rutele care leagă Bucureştiul de Constanţa şi de Braşov.

Proiectul Orange de a dezvolta o reţea performantă 4G pe acest segment vine în contextul creşterii semnificative a consumului de internet mobil. Clienţii îşi doresc aceeaşi calitate a serviciilor de care se bucură în zonele urbane şi atunci când se află în vacanţă. Potrivit companiei, acest lucru se datorează faptului că cei care merg în concediu îşi folosesc din ce în ce mai mult telefonul mobil pentru a încărca fotografii şi a verifica noutăţile pe reţelele de socializare, pentru a accesa diferite aplicaţii dedicate timpului liber, pentru a urmări videoclipuri şi a se informa.

De acum, utilizatorii pot trimite şi primi fotografii, muzică, e-mailuri şi se pot juca online, totul la viteze superioare de download şi de upload.

În prezent, reţeaua 4G Orange este disponibilă pentru 72% din populaţia totală a ţării şi 96% din populaţia urbană, în peste 4800 de localităţi. Mai mult, Orange oferă acoperire 4G în toate staţiile de metrou din Bucureşti.

Orange anunţă o serie de beneficii pentru clienţii care contractează un al doilea abonament: internet 4G gratuit, tablete şi accesorii

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult