Orange extinde suportul pentru apeluri 4G şi către utilizatorii de telefoane iPhone

Autor: Aurelian Mihai 23.05.2016
Orange extinde suportul pentru apeluri 4G şi către utilizatorii de telefoane iPhone

Orange extinde utilizarea serviciului de Apel 4G şi la dispozitivele cu sistem de operare iOS: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus şi iPhone SE, îmbunătăţind astfel experienţa clientului în timpul convorbirii.

Datorită tehnologiei Voice over LTE, utilizatorii acestor tipuri de terminale vor beneficia de o conexiune şi mai rapidă a apelului, de convorbiri la calitate HD, precum şi de posibilitatea de a folosi în acelaşi timp servicii de voce şi internet la performanţe 4G. 

Aceasta este o nouă etapă, după lansarea în premieră în cadrul grupului Orange a Apelului 4G,  inovaţie anunţată în luna septembrie 2015. Focusul Orange este aducerea cât mai aproape de clienţi a serviciilor de ultimă generaţie şi ca acestea să devină accesibile pe cât mai multe terminale. Serviciul Apel 4G de la Orange a fost disponibil până în prezent pentru telefoanele Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge şi Samsung Galaxy S6 edge plus, iar acum baza de terminale compatibile se îmbogăţeşte cu încă 5 modele.  

În plus, de curând disponibilitatea serviciilor Apel 4G şi Apel Wi-Fi s-a extins la toată baza de clienţi cu acces 4G în planul tarifar, până acum acestea fiind disponibile doar pentru abonaţi.

Vezi şi Orange lansează servicii de internet fix prin fibră optică, televiziune prin cablu şi telefonie fixă
Tags: