Outlook.com oferă acum suport pentru fişierele din Google Drive

16.09.2016
Outlook.com oferă acum suport pentru fişierele din Google Drive
Microsoft a anunţat trei actualizări pentru serviciul său de e-mail online Outlook.com. Cea mai importantă este includerea suportului pentru fişierele găzduite în Google Drive, o caracteristică disponibilă deja în aplicaţiile pentru Android şi iOS. Utilizatorii pot ataşa şi edita, în Outlook.com, documente din Drive. 

O altă schimbare este includerea de suport pentru Facebook. Utilizatorii îşi pot ataşa la contul de Outlook profilul de Facebook şi trimite, ataşate, imagini de pe reţeaua de socializare direct din serviciul de e-mail. 

 
Mai mult, în conversaţiile lungi se schimbă modul în care sunt afişate fişierele ataşate. Astfel, utilizatorii vor putea căuta într-o listă cumulată de ataşamente, în loc să deschidă fiecare mesaj în parte pentru a căuta fişierul de care au nevoie. 
 
Toate aceste schimbări sunt, în acest moment, disponibile pentru utilizatorii care au primit noua interfaţă Outlook, care nu este încă disponibilă pentru toată lumea. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult