(P) E primavara: Refresh!

(P) E primavara: Refresh!

Bucuresti, 27 februarie, 2014: Siteul de e-commerce koyos.ro lanseaza in perioada 24 februarie – 9 martie o suita de promotii importante pentru cumparatorii sai. 

Siteul de cumparaturi online koyos.ro, ce se prezinta inca din titlu mai curajos, avea preturi bune de tot si inainte de promotia comunicata astazi. Doar ca propunerea pe care au pregatit-o pentru sfarsitul lunii februarie si inceputul lunii martie este cu mult mai ispititoare. Programul de oferte speciale KOYOS de primavara contine trei promotii diferite, in functie de profilul cumparatorului. Dar exista si o oferta comuna pentru toate promotiile KOYOS din aceasta perioada: comanzi astazi, ridici tot astazi.

Pentru persoanele care isi doresc de multa vreme sa intre in posesia unei tablete de calitate buna, koyos.ro are placerea de a anunta ca marca Lenovo este mai tentanta acum ca oricum. Oricine cumpara o tableta Lenovo in perioada 24 februarie – 9 martie primeste imediat un set Davidoff Cool Water cadou.

A doua parte importanta a promotiei, valabila in aceeasi perioada, se refera la gama de electrocasnice Arctic si Beko, ce au o reducere de pana la 15% din pretul de baza. Daca un cumparator comanda un asemenea produs de pe koyos.ro, transportul pana acasa este gratuit, si acest lucru este valabil pe tot teritoriul Romaniei.

Chiar si cumparatorii care aleg un produs de valoare mai mica de pe siteul koyos.ro vor fi recompensati si vor participa, alaturi de ceilalti, la tombola organizata in aceasta perioada. La orice produs adaugat in cos, clientul poate castiga si o invitatie valabila pentru doua persoane in zona VIP la concertul lui Horia Brenciu din 29 martie, ce va avea loc la Romexpo.

„Observam cu placere faptul ca am reusit sa strangem in jurul koyos.ro un grup de clienti fideli care s-au obisnuit cu ideea ca vor gasi la noi atat preturi bune cat si servire foarte prompta. Ne bazam pe stocuri importante, avem centre asezate la indemana in toata tara si putem sa ne mandrim cu faptul ca serviciile noastre sunt mai ceva ca in cazul unui magazin cu showroom la strada”, explica Dana Iorga, Director General Operatiuni Koyos.ro.

Magazinul online KOYOS are la baza experienta de 18 ani pe piata de distributie IT&C a companiei IT&S (International Transactions & Services SA). IT&S S.A. este certificat ISO 9001: 2008 de catre SRAC si IQNet pentru implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News