Plex Cloud renunţă deja la suportul pentru Amazon Drive

19.12.2016
Plex Cloud renunţă deja la suportul pentru Amazon Drive

Plex pare să se fi grăbit în urmă cu trei luni când a anunţat suportul pentru Amazon Drive prin intermediul serviciului Plex Cloud. Deşi această capabilitate a apărut doar de scurt timp, compania a anunţat că va renunţa conectarea cu serviciile Amazon, data limită fiind chiar sfârşitul anului 2016. În ciuda faptului că această capabilitate funcţionează în acest moment, se pare că menţinerea sa necesită resurse în plus pe care compania nu le are momentan.

Componenta Plex Cloud oferă utilizatorilor posibilitatea de a stoca filme, seriale şi muzică pe unul dintre serviciile populare de stocare online. În acest moment, Plex este compatibil cu OneDrive de la Microsoft, Google Drive, Dropbox şi Amazon Drive, însă după 31 decembrie, serviciul Amazon va fi inaccesibil. Compania a menţionat doar „dificultăţi” în implementarea serviciilor de stocare ale gigantului în vânzări online, însă nu a specificat exact care sunt acestea.

Deşi compania a anunţat că va înceta suportul, există încă o posibilitate ca Amazon Drive să se întoarcă în aplicaţia sa. Probabil că funcţia nu a fost lansată într-un stadiu tocmai complet, iar repararea sa va dura mai mult timp decât era iniţial alocat. Între timp, utilizatorii care şi-au făcut un abonament la Amazon Drive special pentru Plex sunt îndemnaţi să renunţe la acestea în cazul în care nu au alte motive să le păstreze, perioada de timp care s-a scurs între momentul lansării şi momentul eliminării fiind cuprinsă în perioada în care abonamentul ar putea fi anulat cu uşurinţă, fără alte costuri adiţionale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult