Poze desktop, de unde descarci wallpaper-uri pentru PC sau tabletă

Poze desktop, de unde descarci wallpaper-uri pentru PC sau tabletă

Poze pentru desktop, eventual asortate cu teme pentru Windows potrivite, reprezintă modalitatea cea mai la îndemână pentru personalizarea sistemului de operare.

Modificare simplu de făcut chiar şi pentru începători, schimbarea imaginii wallpaper pentru desktop aduce un suflu de prospeţime binevenit ecranului la care lucrăm, condiţia de bază fiind ca şi poza pentru desktop să fie aleasă corespunzător. Iată câteva sugestii de site-uri cu poze wallpaper din care poţi alege:

Windows.microsoft.com – poze din natură şi poze artistice din locaţii celebre

Colecţia de poze pentru desktop pusă la dispoziţie de Microsoft este o sursă sigură de peisaje frumoase, grupate pe categorii dintre cele mai diverse: animale, poze cu peisaje din natură, artă, automobile, jocuri, sărbători şi anotimpuri, poze cu animale, plante şi flori. Tot aici găsim şi poze panoramice, alături de poze frumoase preluate din comunitatea online.

Poze pentru desktop

Wallpaperswide.com –  un site cu poze pentru dektop bine aprovizionat

Dacă vrei un site cu poze frumoase din locaţii exotice, poze cu maşini, sau doar poze funny care să-ţi anime ziua, atunci portalul WallpapersWide poate fi destinaţia perfectă de vizitat.

Un site cu poze wallpaper bine aprovizionat

După cum indică şi numele, aici putem găsi şi poze desktop pentru monitoare wide, însă de fapt imaginile wallpaper pot fi descărcate într-o multitudine de rezoluţii, potrivite pentru afişare pe ecranul telefonului mobil, tablete şi chiar monitoare 4K.

Interfacelift.com – poze pentru desktop cu peisaje

Aici putem găsi poze desktop bine retuşate, potrivite pentru folosirea ca wallpaper desktop pe cele mai întâlnite formate de ecrane. Colecţia include peste 3000 imagini wallpaper gratuite, puţine în comparaţie cu alte site-uri cu poze, dar de bună calitate. În plus, toate fotografiile sunt însoţite de informaţii EXIF precum aparatul şi setările folosite.

Interfacelift.com - poze de calitate pentru cele mai întâlnite formate de ecrane

Pentru a descărca poze pentru desktop nu trebuie decât să alegi rezoluţia dorită şi să dai click pe butonul Download. Sunt disponibile imagini suficient de mari pentru a fi folosite pe două sau chiar trei monitoare în paralel.

Desktopnexus.com – peste 1 milion poze pentru desktop într-o singură locaţie

Recomandat printr-o colecţie de 1.2 milioane poze wallpaper, DesktopNexus este genul de website pe care poţi petrece ore întregi căutând poze pentru dektop potrivite. Vei găsi aici poze frumoase cu peisaje exotice din natură, poze abstracte create de artişti pricepuţi, poze cu animale, din spaţiu, din sport, poze din jocuri şi pe teme legate de calculatoare.

Desktopnexus.com - colecţie uriaşă de poze pentru desktop

Mai mult decât un simplu site cu poze wallpaper, DesktopNexus este o adevărată comunitate online în care vizitatorii pot contribui trimiţând propriile colecţii de poze pentru desktop.

HDwallpapers.in – poze desktop cu vedete, maşini şi peisaje de tot felul

Recomandat posesorilor de monitoare wide şi nu numai, HDwallpapers este un portal unde găsim o colecţie generoasă de poze desktop cu fete, wallpapere cu maşini, la grămadă cu alte poze desktop pe teme dintre cele mai interesante.

HDwallpapers.in - poze cu vedete şi de tot felul

Colecţiile de imagini wallpaper sunt grupate în 4 categorii principale: poze noi, populare, cele mai descărcate şi selectorul de imagini aleatoriu, la care apelăm când nu suntem siguri ce anume căutăm. Coloana din stânga include un filtru de unde putem alege rezoluţia care ne interesează, respectiv rata de aspect a ecranului.

Wallpaperstock.net – depozitul cu poze pentru desktop

Uşor de parcurs şi bine aprovizionat la capitolul cantitate, WallpaperStock pune la dispoziţie o colecţie impresionantă cu poze wallpaper atent selecţionate. Aici găsim poze frumoase din natură, poze artistice pe teme abstracte, alături de imagini 3D numai bune pentru dektop-ul unui PC de ultimă generaţie.

Wallpaperstock.net - poze pentru desktop

Pe lângă poze pentru desktop la rezoluţie înaltă, aici găsim şi imagini wallpaper pentru telefoane mobile şi tablete, ajustate corespunzător selectând opţiunile de redimensionare potrivite.

Flickr – cel mai popular site de photo sharing

Din lista de site-uri cu poze pentru desktop nu putea lipsi Flickr. Unul dintre cele mai populare site-uri de photo sharing, Flickr găzduieşte o selecţie impresionantă de imagini organizate pe grupuri tematice. Pozele încărcate de fotografi profesionişti şi entuziaşti surprind scene şi peisaje dintre cele mai variate.

Flickr - o sursă inepuizabilă de poze pentru desktop

Pentru alegerea unei poze desktop nu trebuie decât să derulăm în pagină, imaginile fiind adăugate din mers. Alternativ putem folosi caseta de căutare pentru a găsi poze pentru desktop legate de un subiect anume.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult