Printre cei mai vorbăreţi, utilizatorii WhatsApp iniţiază în medie 1.100 apeluri pe secundă

Printre cei mai vorbăreţi, utilizatorii WhatsApp iniţiază în medie 1.100 apeluri pe secundă

Cu peste 1 miliard de utilizatori activi, Whats App este pe lista scurtă a celor mai populare servicii de mesagerie din lume, prezent în unele ţări cum este Brazilia şi India pe 94-95% dintre dispozitivele smartphone aflate în circulaţie.

Împreună, utilizatorii WhatsApp desfăşoară mai mult de 100 milioane apeluri în fiecare zi, rezultând o medie de 1100 apeluri pe secundă. Depăşirea acestui prag vine ca o confirmare a importanţei WhatsApp în pieţele emergente, unde serviciul de mesagerie a devenit alegerea preferată pentru comunicaţiile de voce.

De ajutor în atingerea acestui ţel este şi modul facil în care WhatsApp permite desfăşurarea apelurilor de voce, oferind suport pentru mai toate tipurile de conexiuni mobile: WiFi, 4G, 3G şi 2G. Aplicaţia oferă până şi o opţiune pentru setarea unei clarităţi mai reduse a vocii, economisind astfel traficul de date inclus în pachetele de internet mobil.

Poţi acum să joci şah pe Facebook Messenger

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult