RCS&RDS dublează gratuit viteza de acces la internet pentru clienţii actuali, cu o condiţie

RCS&RDS dublează gratuit viteza de acces la internet pentru clienţii actuali, cu o condiţie

RCS&RDS face o ofertă de nerefuzat clienţilor săi fideli, dublându-le viteza de acces la internet contractată în abonamentele actuale fără nici un cost suplimentar. În plus, pachetele de acces la internet cu viteze superioare se ieftinesc.

Astfel, abonaţii RCS&RDS care au deja contractate pachetele pentru internet fix Digi Net Fiberlink 50 şi Digi Net Fiberlink 100 le pot schimba în pachete Digi Net Fiberlink 100 şi Digi Net Fiberlink 200 fără nici un cost suplimentar, cu condiţia să-şi reînnoiască abonamentele pentru încă 12 luni.

Veşti bune sunt şi pentru utilizatorii care folosesc pachete de internet cu viteze superioare, Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000, preţurile acestora fiind reduse la 45Lei, respectiv 55 Lei. În plus cei care au ales pachetul Digi Net Fiberlink 1000 împreună cu serviciile de televiziune digitală şi telefonie fixă sau mobilă se aleg cu tariful redus la 45Lei.

RCS&RDS dublează gratuit viteza de acces la internet pentru clienţii actuali

Pentru a beneficia de noua ofertă pentru acces la internet, clienţii existenţi Digi Net Fiberlink pot să solicite modificarea abonamentelor apelând numărul Infoline 03XX. 400 414, unde XX reprezintă prefixul judeţului. În Bucureşti, modificarea abonamentelor poate fi solicitată apelând numărul 031 400 4414, accesând digicare.rcs-rds.ro sau vizitând oricare din punctele de prezenţă RCS & RDS.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult