RCS&RDS face o surpriză abonaţilor, dublându-le viteza conexiunii la internet fără costuri în plus

RCS&RDS face o surpriză abonaţilor, dublându-le viteza conexiunii la internet fără costuri în plus

Începând cu luna noiembrie, clienţii RCS & RDS abonaţi la pachetul  Digi Net Fiberlink 50 primesc upgrade gratuit la pachetul Digi Net Fiberlink 100, beneficiind automat de dublarea vitezei conexiunii la internet fără a fi necesară resemnarea contractelor de abonament.

Astfel, clienţii rezidenţiali existenţi care au abonamente Digi Net Fiberlink 50 vor beneficia de Digi Net Fiberlink 100 cu viteze de până la de 100 Mbps. Trecerea abonaţilor la noul plan de abonament este în desfăşurare şi se realizează gradual, buna funcţionare a serviciilor de internet nefiind afectată.

*tariful pentru Fiberlink 1000 este 55 Lei (TVA inclus), iar reducerea de 10 Lei (TVA inclus) se aplică pentru abonaţii care au contractat Digi TV Digital şi Digi Tel sau Digi TV Digital şi Digi Mobil din oferta curentă.

Anunţul făcut de RCS & RDS vine după ce în luna iunie 2014 compania a propus clienţilor săi fideli, beneficiari ai pachetelor Digi Net Fiberlink 50 şi Digi Net Fiberlink 100 schimbarea acestora în pachete Digi Net Fiberlink 100, respectiv Digi Net Fiberlink 200. Fără costuri suplimentare, oferta era însă condiţionată de resemnarea abonamentelor pentru încă 12 luni.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult