S-a lansat Facebook App Center, pentru telefoane Android şi iOS

08.06.2012
S-a lansat Facebook App Center, pentru telefoane Android şi iOS

Facebook App Center debutează cu o ofertă de peste 600 aplicaţii, compatibile cu telefoane mobile bazate pe Android şi iOS.

S-a lansat Facebook App Center, pentru telefoane Android şi iOS

Noul app center este disponibil atât din versiunea mobilă a portalului Facebook, cât şi din website-ul pentru PC-uri desktop, de unde utilizatorii pot alege aplicaţii interesante pe care să le descarce pe telefonul mobil.

Facebook App Center - pagina principală

Odată instalate, aplicaţiile preferate sunt prezentate apoi şi prietenilor de pe Facebook, într-o listă cu recomandări afişată în partea dreaptă a interfeţei App Center. Suplimentar, Facebook a realizat şi un ghid adresat dezvoltatorilor de aplicaţii, în care detaliază modalităţile prin care aceştia îşi pot promova creaţiile în faţa unui public mai numeros.

Facebook App Center - listarea unei aplicaţii

Aparent, lansarea noului Facebook App Center pregăteşte terenul pentru alte schimbări importante, aduse utilizatorilor de produse Apple care fac trecerea la versiunea iOS 6 a sistemului de operare pentru tablete şi telefoane inteligente. Conform ultimelor zvonuri, iOS 6 va fi puternic integrat cu serviciile reţelei Facebook, incluse în meniurile aplicaţiilor şi afectând direct funcţionalitatea acestora.

Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult