Să ne amuzăm cu Google Street View

Să ne amuzăm cu Google Street View

Acum poţi afla ce face jumatatea ta când tu nu eşti acasa. Cum, cu Google street View. Nu e vorba de un detectiv particular şi nici să o rogi pe mama ta să-ţi păzească iubirea vieţii, ci despre iniţiativa Google de a spiona totul si pe toata lumea ca din satelit. Google Street View, un instrument care te poate ajuta să surprinzi imagini compromiţătatoare din propria locuinţă şi nu numai.

Google Street View s-a dorit a fi un instrument de orientare, o completare a Google Maps, prin care utilizatorul să poată vedea mai clar şi de aproape drumurile şi locurile prin care ar trebui să treacă pentru a ajunge la destinaţie. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit nici de această dată cu realitatea din târg. Google Street View a ajuns un tool de amuzament pentru unii şi de panică pentru alţii.

Panica este pentru cei care se trezesc cu imagini compromiţătoare pe Internet şi ajung eventual să se judece cu Google. Amuzament pentru ceilalţi care descoperă prin intermediul Google Street View ipostaze amuzante sau jenante pentru cei surprinşi. Din fericire pentru noi, avem suficient material pentru acest articol, pentru că aplicaţia online a celor de la Google oferă numeroase ipostaze inedite.

Pe lângă drum, pe lângă gard

Nu cred că tipul din imagine va fi foarte fericit când se va recunoaşte pe net. Oricum, justificarea lui în faţa nevestei va fi că era obosit, nicidecum că a gustat ceva din seria Johnny Walker.

Pe lângă drum, pe lângă gard

A man’s got to do what a man’s got to do…

Într-adevăr, un bărbat face ceea ce are de făcut, chiar şi atunci când locul nu este cel mai potrivit.

A man's got to do what a man's got to do...

O maşină deosebită

Când cineva îţi decorează maşina cu postit-uri e clar că ai făcut o greşeală. Fie nu ai parcat cum trebuie, fie prietena ta e excesiv de geloasă.

O maşină deosebită

Pe aici nu se trece

Credeai că doar în România sunt pline străzile de bizoni? Iată dovada că nici America nu s-a depărtat prea mult de epoca de piatră.

Pe aici nu se trece

Intimitate în propria casă? Vise!

Acesta este unul din motivele pentru care foarte mulţi oameni au o problemă cu Google Street View – intimitatea. Nici în casa ta nu mai poţi să stai dezbrăcat pentru că nu ştii când apari pe net.

Intimitate în propria casă? Vise!

Atitudine

Băieţii din această imagine sunt probabil la curent cu ce înseamnă Google Street View şi nu le este ruşine să-şi exprime dezaprobarea pentru serviciul celor de la Google.

Atitudine

Unora le place Street View

Se pare că nu toţi au ceva împotriva acestui serviciu. Unii chiar se adună pentru poză cu bannere prin care îşi exprimă aprecierea pentru Google Street View. Sau or fi chiar angajaţii Google?

Unora le place Street View

Accidente uşoare

Indiferent de sexul celui sau celei de la volanul micului autoturism, un lucru e clar: nu se pricepe la parcări.

Accidente uşoare

Muncitori în pauză

Nu doar muncitorii de la noi iau pauze lungi şi dese.

Muncitori în pauză

Oameni cinstiţi, parol!

Nu este ceea ce pare. Oamenii din imagine nu fură ci doar deschid o maşină la care nu au chei.

Oameni cinstiţi, parol!

Pentru România, o alternativă bună la Street View-ul celor de la Google este norc.ro. Acest site dispune de hărţi pentru câteva dintre cele mai importante oraşe ale ţării, completate de foarte multe fotografii la nivelul străzii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News