Samsung pregăteşte Bixby 2.0, o versiune îmbunătăţită a serviciului de asistenţă prin comandă vocală

12.10.2017
Samsung pregăteşte Bixby 2.0, o versiune îmbunătăţită a serviciului de asistenţă prin comandă vocală

Dezvăluit împreună cu seria de telefoane Galaxy S8, asistentul Bixby nu s-a bucurat până acum de succesul dorit de Samsung, utilizatorii criticând lipsa multor facilităţi prezente deja la produsele rivale Apple Siri şi Google Assistant. Însă potrivit dezvăluirilor făcute în publicaţia sud-coreeană The Korea Herald, Samsung va prezenta în scurt timp o versiune nouă şi îmbunătăţită a asistentului Bixby.

Aşteptat să fie în centrul atenţiei la evenimentul San Francisco Developer Conference din data de 18 octombrie, Bixby 2.0 ar putea oferi integrare cu servicii şi dispozitive Smart Home, lărgind gama de activităţi care pot fi desfăşurate cu acesta. Totodată, funcţionalitatea ar putea fi extinsă considerabil şi cu ajutorul tehnologiilor de inteligenţă artificială, implementate tot mai mult în produsele Samsung.

Schimbările aşteptate par să fie confirmate şi de măsuri recente luate de Samsung, compania alegând un nou lider pentru divizia Head of Service Intelligence, Chung Eui-suk, responsabil cu dezvoltarea asistentului Bixby şi a altor servicii care au la bază tehnologii de inteligenţă artificială.

Între timp, şeful diviziei Samsung Mobile, Koh Dong-jin, ar fi declarat la evenimentul de lansare Galaxy Note 8 că „părţile incomplete din Bixby 1.0 vor fi suplimentate la versiunea Bixby 2.0”, dând de înţeles că o nouă versiune a serviciului Bixby este deja în lucru.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult