Serviciul Google Play Music All Access se extinde în 9 ţări europene

Autor: Aurelian Mihai 08.08.2013
Serviciul Google Play Music All Access se extinde în 9 ţări europene

La doar trei luni după lansarea din Statele Unite, Google oferă acces la noul serviciu de muzică pe bază de abonament şi utilizatorilor din Europa. Din păcate scurta listă a ţărilor privilegiate conţine doar 9 nume, iar o nouă extindere momentan nu pare să fie în planuri.

Astfel, locuitorii din Spania, Italia, Franţa, Austria, Belgia, Irlanda, Luxemburg, Portugalia şi Marea Britanie au ocazia să încerce gratuit pachetul Google Play Music All Access, timp de 30 zile. Cei care se alătură programului Trial până la data de 15 septembrie vor beneficia de un abonament promoţional, la preţul de 7.99 euro lunar. Întârziaţii se vor putea abona la serviciul de muzică online oferit de Google pentru suma de 9.99 euro.

Serviciul Google Play Music All Access se extinde în 9 ţări europene

După cum indică şi numele ales, serviciul Google Play Music All Access pune la dispoziţie o colecţie de muzică practic nelimitată, formată din milioane de melodii care pot fi ascultate oricând, folosind orice dispozitiv compatibil prevăzut cu acces la internet. Abonaţii au acces la playlist-uri tematice alcătuite de pasionaţi, sugestii cu ultimele melodii ale artiştilor preferaţi şi recomandări ajustate pentru a reflecta obiceiurile de ascultare.

Tags: