Și-au numit fetița Twifia pentru a primi 18 ani de internet gratuit

18.10.2020
Și-au numit fetița Twifia pentru a primi 18 ani de internet gratuit
Foto: Pixabay

Părinții unei fetițe au numit-o Twifia pentru a beneficia de oferta unui furnizor de internet.

Firma elvețiană Twifi a anunțat că le va oferi timp de 18 ani acces gratuit la internet părinților care își numesc copiii Twifia sau Twifius.

Pentru a beneficia de ofertă, părinții trebuie doar să încarce, pe site-ul companiei, o poză cu certificatul de naștere al copilului.

Citește și: Monica Lewinsky nu se poate hotărî între Tesla și Subaru. Elon Musk i-a făcut o ofertă de nerefuzat

Părinții care au acceptat deja oferta și și-au numit fetița Twifia au 30 și 35 de ani. Aceștia au dorit să rămână anonimi. Din fericire, fetița mai are două nume. Ei au declarat că banii economisiți astfel îi vor pune într-un cont de economii de care fata lor va putea beneficia la 18 ani. Ei doresc ca fiica lor să îi folosească pentru a face școala de șoferi și pentru a-și cumpăra o mașină.

„Vrem să rămânem anonimi pentru cei din jurul nostru deoarece nu dorim să ne justificăm”, au spus cei doi părinți.

Șeful Twifi s-a obligat să plătească personal pentru internetul acestei familii dacă Twifi dispare în următorii 18 ani. Este „o chestiune de onoare”, potrivit lui.

Nu este prima dată când oamenii fac lucruri ciudate pentru a beneficia de oferta unei firme. În 2016, un tânăr de 20 de ani din Ucraina, numit Olexander Turin, şi-a schimbat oficial numele în „iPhone 7”, pentru a câştiga o competiţie în care premiul era smartphone-ul marca Apple. Un magazin de electronice a organizat evenimentul şi le-a oferit primelor cinci persoane care şi-au schimbat numele câte un iPhone 7.

Sursa: Kidspot

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult