SkyDrive primeşte mod de vizualizare Timeline pentru fotografii

14.05.2013
SkyDrive primeşte mod de vizualizare Timeline pentru fotografii

Microsoft sărbătoreşte depăşirea pragului de 250 milioane utilizatori pentru serviciul SkyDrive de stocare online, adăugând noi funcţii interesante şi opţiuni care ne ajută să gestionăm mai uşor colecţiile de fişiere.

SkyDrive primeşte mod de vizualizare timeline pentru fotografii

Printre noutăţi se numără şi un mod de afişare a colecţiilor de fotografii în stil Timeline, ce grupează albumele cu imagini în ordine cronologică, ordonate în funcţie de evenimentul şi data la care au fost obţinute. Colecţiile de imagini pot fi răsfoite comod în interfaţa filmstrip, iar pentru vizionarea individuală avem la dispoziţie şi un mod slideshow pe tot ecranul.

Potrivit Microsoft, timpii de aşteptare ala încărcarea imaginilor în SkyDrive au fost îmbunătăţiri de cel puţin două ori, iar încărcarea pozelor la rezoluţie completă este suportată acum pentru toate dispozitivele cu Windows Phone 8.

Noua versiune SkyDrive va intra în vigoare începând de astăzi şi ar trebui să fie disponibilă pentru toţi utilizatorii în aproximativ 2 zile.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult