Toţi utilizatorii primesc acum acces la Facebook Timeline

30.09.2011
Toţi utilizatorii primesc acum acces la Facebook Timeline

Veşti bune pentru cei care aşteptau noua interfaţă Facebook Timeline. Ea va fi în curând disponibilă pentru toţi utilizatorii reţelei socilale. Momentan este disponibilă o pagină pe care vă puteţi înregistra pentru a primi această interfaţă. Nu suntem siguri că mai ajută la ceva această inregistrare, dar nu cred că strică să încercaţi dacă sunteţi interesaţi.

Facebook Timeline pentru toţi!

Pentru cei care nu sunt familiari cu subiectul, Facebook Timeline reprezintă o înşiruire cronologică a evenimentelor asociate contului. De la încărcarea de imagini, până la comentarii şi Like-uri, acestea sunt grupate în câte o sub-categorie ce acoperă o lună sau un an.

Facebook Timeline a fost considerată o facilitate care înlesneşte urmărirea activităţii unei persoane. Este foarte uşor să vezi spre exemplu momentele în care cineva a confirmat pe Facebook intrarea într-o relaţie sau schimbarea locului de muncă. Dacă doriţi, puteţi să ne spuneţi în căsuţa de comentarii cât de repede aţi primit acces la Facebook Timeline şi ce părere aveţi despre ea.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News