Twitter şi Vine au crescut limita pentru durata postărilor video la 140 secunde

22.06.2016
Twitter şi Vine au crescut limita pentru durata postărilor video la 140 secunde

Dacă până acum, utilizatorii Twitter care doreau să încarce clipuri video erau nevoiţi să se încadreze într-o durată maximă de 30 secunde, respectiv 6 secunde în cazul Vine, exprimarea creativităţii şi transmiterea mesajului dorit va fi mai uşoară în ambele reţele de socializare.

În cazul Twitter, logica fixării limitei de 140 secunde pentru clipuri video este cât se poate de simplă. Recent, Twitter a crescut limita postărilor cu text la 140 caractere, având sens ca şi clipurile video încărcate direct pe Twitter să se supună unei limite oarecum echivalentă. Totuşi, trebuie ştiut că limita de 140 secunde se aplică doar utilizatorilor obişnuiţi, publicaţiile partenere care folosesc reţeaua Twitter putând încărca secvenţe video cu o lungime de până la 10 minute.

În cazul Vine, limita de 140 secunde nu presupune renunţarea completă la vechia limită de 6 secunde. Utilizatorii vor putea realiza în continuare şi clipuri de 6 secunde care sunt redate în modul loop, acestea funcţionând ca şi introducere pentru clipurile de 140 secunde filmate ulterior, accesibile folosind opţiunea „Watch More”.

Twitter nu va mai include link-urile către poze şi tag-urile @mentions în limita de 140 caractere

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult